Кишенькові злодії

В автобусі вкрали гаманець зі студентським, картками, дисконтними картками і десь 150 грн. А в сумці разом з гаманцем було три паспорти: мій і подруг. Нам дуже пощастило, що вони на місці. У мене паніка і істерика! Я думала, що таке може статися з ким завгодно, крім мене. Перший раз їхала 39 автобусом. Тепер уже й останній. Усе ніби не так страшно було б, якби я не жила так далеко від дому. Знижки на проїзд і все таке. Ооо а скільки планів було на літо… У подруги вкрали студентський минулої зими і досі в деканаті не можуть зробити… Щось мені здається, що треба з ним попрощатися взагалі.

3 коментарі

Маріанна Антонюк
ну, спробувати звернутися до міліції можна. Дива таки бувають. Гроші грошима, а студентський може й вдасться повернути. Знаю випадки, коли міліція допомагала.
Олексій Пономаренко
Оперативне звернення дає шанси на затримання злочинця. Зараз звичайно толку вже мало буде, ваш гаманець з документами він викинув при першій ліпшій нагоді в якийсь смітник. Якщо пощастить і гаманець не у смітнику, то є шанс, що люди знайдуть та повернуть (подібна ситуація була в моєї дівчини).
Як не дивно, мене, колишнього міліціянта, двічі обкрадали в тролейбусі, причому один раз це було посвідчення з кредитками і грошима. Так ось крадія не знайшли, а сувору догану і пів року мінус 300 гривень премії я отримав. (це окрім вкрадених 500).
Єдина порада тримати все під контролем у транспорті і бути максимально уважним. Хоча тоід коли мене обікрали як вони це зробили я досі не можу пояснити. Кишенька була закрита на замок, а зверху на ліпучку, на якій я тримав руку) Ну що ж, і там є профі)
Трапитись це може не тільки у 39 маршруті. До речі за часів моєї роботи найпопулярніший у кишенькарів був студентський маршрут №5.
Галина Маслак
Мені здається, що до міліції звертатися немає сенсу. Тим більше, я не знаю, куди треба йти. Подруга завжди в транспорті гаманець тримає в руках. Може, і собі так робити?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте