Звернення до добрих і безкорисливих людей

Навіть неактивні блогери активізуються і починають писати, коли в них стається щось погане в житті. Так от і в мене. Головна проблема цього літа в студентів  - сесія і гуртожиток. З першим якось розібралися, а от з другим все складніше. Я нарешті вже хочу поїхати додому, але перспектива їхати додому в спекотному потязі з двадцятьма сумками мене не дуже приваблює. Справа в тому, що ми не можемо залишити в кімнаті нічого, крім меблів. Минулого року я побила майже весь посуд і мамин улюблений чайник  і потім довго слухала, як мама любить мене і «мої Чернівці» (це щоб ви зрозуміли весь драматизм ситуації). Дівчата з кімнати піддаються депресії і намагаються знайти вихід з ситуації. Зазвичай у гуртожитках є камера схову для таких речей і мама постійно мені цим дорікає. А от як їй пояснити, чому в нас нема? Усі залишені речі адміністрація просто викидає, адже влітку роблять дезінфекцію, травлять тарганів і мишей (мені дуже важко зізнаватися про цей факт моєї біографії, але це правда. Я навіть не знаю, це миші живуть у нас чи ми в них). 

Для тих, хто живе недалеко від Чернівців, це не така трагедія. Але кататися 886 км двічі на рік з Сум у Чернівці і назад трохи проблематично, особливо для дівчини. А прямого потягу немає. А ви ж знаєте, як то воно у вагоні. Сусіди кричать, що то їхнє місце і там мають бути їхні сумки. Такі поїздки — суцільний стрес!

Так от. Дорогі блогери Вкурсі! Я розумію, що у нас не такі близькі відносини і все обмежується тільки плюсами за публікації, але зробіть добру справу і заберіть деякі речі до себе на літо. Буду Вам дуже вдячна.

16 коментарів

Святослав Вишинський
Речей багато? Часом улюблені чайники б'ються і в тихих приміщеннях.
Галина Маслак
Небагато. Ковдра, тазік, трохи посуду і ведмідь.
Максим Пансик
Якщо ведмідь ручний і дресирований беру до себе!)))
Галина Маслак
Дуже спокійний і чемний. А Ти тільки його береш чи все інше теж? Він сам не піде.
Максим Пансик
Я можу тіко ведмідя))) — ковда, тазік і трохи посуду можуть не витримати подорожі до Сторожинця)))
Галина Маслак
Дякую тим 48 людям за перегляд і особливо Максиму за бажання допомогти, але добрі люди вже знайшлися.
Галина Маслак
Тепер всі знають, що в мене є ведмідь. У мене ще не було такого відвертого посту.
Олексій Пономаренко
Ну ось, я читав і думав, що в мене хоча б на літо буде тазік, бо ведмедя вже Макс забрав, і тут такий облом в кінці...)))
Галина Маслак
Приношу свої вибачення за те, що марно дала Вам надію.
Олексій Пономаренко
Прийдеться Олівьє так і робити в невеличкій кастрюлі)))
Людмила Макаренко
Олексію, а ти запитай У Галини, може в неї є ще подруги, яким нема куди на літо тазік подіти ;) а там дивишся і ведмідь би для тебе знайшовся ))))))))))
Вікторія Яшан
ти чого до мене не подзвонила?
Галина Маслак
Я взагалі була тоді в паніці і не знала, що робити. Взагалі не хотілося тоді нікого турбувати, але тоді вже просто не було виходу.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте