Нарешті вдома

Вночі разом з Андрієм Рибалком повернулися з чотириденної подорожі по Україні за маршрутом Суми — Харків — Одеса — Київ — Суми. Нарешті душ, інтернет і їжа (банка кільки, яку так і не з'їли в дорозі).

Чесно кажучи, я завжди дещо негативно ставилася до таких проросійських міст. Мене з дитинства лякали, що там варто тільки заговорити українською — і буде біда. І що люди привітні і добрі лише на Заході. Ця поїздка повністю зруйнувала ці стереотипи і я приємно вражена.

Як виявилося, я таки дуже залежна від інтернету. Хоча не було ноутбука, зате інтернетом на телефоні і GPS користувалися постійно.

Як тільки прокинуся зранку (читайте — Вдень), напишу детальніше про поїздку. А зараз нарешті спати.

10 коментарів

Гриша Коваленко
Галю, ти не ображайся, я не знаю, як вас там вчать англійської, але намагайся писати українською без помилок. Хоча я знаю, що у Чернівцях, як і у Сумах, української важко навчитися.)))))
Галина Маслак
Конструктивну критику в студію! Які помилки?
Галина Маслак
Цікаво, де Ти вивчив українську, шановний. У Сумах же важко.
Андрій Рибалко
А де ти помилки знайшов?
Гриша Коваленко
Принаймі, чотири знайшов у цьому тексті.… а я ще читав про ваш універ...))))) Покажи цей текст вашим викладачам укр.мови.)))))
Святослав Вишинський
Від кого-кого, а від українських Nazi-лексикологів в Україні нудить чи не найбільше. Найчастіше вони не лишень не знають історії мови, її діалектів та ін., але навіть не здатні мислити мову як процес. Залишається тільки посилатись на рукотворні мовні норми академічних філологів, що запопадливо змінюються за кожної нової влади.
Галина Маслак
По-перше, після принаймні коми не треба.
По-друге, я знаю українську мову, що підтверджують численні грамоти, результати ЗНО, оцінки в заліковках у двох університетах і навіть мої записи на Вкурсі.
По-третє, це не твір на уроці української мови. Я пишу так, як вважаю за потрібне. Ніколи не помічав, що багато письменників не завжди дотримуються певних правил пунктуації, стилістики і т.п? Авторський стиль називається. Так от. Я автор. Пишу так, як треба мені.
По-четверте, ми не знайомі. На Вкурсі сотні блогерів. Чому Ти критикуєш саме мене? Помста Рибалку за УСРР?:)
По-п'яте, у мене 25 записів і 94 коментарі. Дуже прошу перевірити їх всі. Мені так Тебе не вистачало весь цей час.
По-шосте, якщо вже Ти хочеш, щоб усе було відповідно до правил, то не пиши зі смайлами. Їх у правописі нема.
По-сьоме, перевір, будь ласка, останній запис Андрія Рибалка. Його теж я редагувала, тому там точно є помилки.
По-восьме, прошу не чіпати мій університет. Жоден університет чи викладач не несе стовідсоткової відповідальності за знання учня. Головне — дати інформацію, а як нею користуватися — вибір кожного. Якщо я чогось не знаю, це моя провина.
По-дев'яте, Тобі б не завадило навчитися гарних манер. Знадобиться в житті. І методам ефективної конструктивної критики.
По-десяте, доки я в Сумах, можемо зустрітися і поговорити про українську мову.
І останнє. Замість цього всього я хотіла написати дещо інше, але дуже вже боюся Вишинського. Він навіть з себе 10 від рейтингу відняв.
Святослав Вишинський
Ви випадково не мали на увазі послати когось «на**й»?
Олександр Дорофей
Чесно? Занадто багато негативу. Ви доводите щось людині, яка не бажає слухати.
Андрій Рибалко
«Відповідно до правила „дев'ятки“, ґраммар-наці кидають не зігу, а зиґу.» (с) Андрій Бондар
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте