Перший випуск "Chernivtsi Perspective"

Влітку я вже писала про проект «Англомовна газета в ЧНУ» і дуже рада повідомити, що перший номер газети нарешті готовий. Усі бажаючі можуть переглянути його он-лайн або отримати друковане видання в університеті або в «Literatur Cafe».

Фактично для всіх студентів, які працювали над цим номером, щось було вперше: перший власний проект, перші спроби в журналістиці, перший досвід написання статей англійською… «Chernivtsi Perspective» була задумана як студентський проект, одна з цілей якого — «have fun». Ми не претендуємо на якесь місце серед чернівецьких чи навіть університетських ЗМІ, розуміємо, що професіонали миттєво знайдуть купу недоліків і помилок, усвідомлюємо, що не все було так, як ми очікували і під час проекту виникало багато проблем, у першу чергу, через відсутність досвіду. Та ми все одно зробили це і радіємо, що нам є куди рости і чого прагнути.

Як казав Кіт Еспозіто (Keith Esposito), один з директорів «Кактусу», у одному з інтерв'ю для газети «CACTUS Life»: «If you are going to make a mistake, make a big mistake, because we always learn better from our mistakes than from our successes. Success doesn't make us change». Я вважаю, що в такому разі ми чудово впоралися з завданням.

Читайте, поширюйте, критикуйте, щоб наступного разу було краще, і хваліть, щоб був стимул і натхнення працювати далі.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте