Де в Чернівцях купити любов?

Хоч Тайлер Дерден і застерігав, що речі, якими володієш, врешті-решт володітимуть тобою, але я все одно люблю хороші книги в твердій палітурці і надруковані на якісному папері, одяг, який можна носити роками, милі дрібнички, прикраси, записники… Усе це приносить мені задоволення і покращує настрій, особливо, якщо це подарунки. Речі дійсно можуть передавати любов, зберігати спогади і дарувати радість. А в Чернівцях нещодавно відкрився особливий магазин, який не залишить байдужими всіх, хто цінує якість і оригінальність.

«North Bukovyna Store» — це світла затишна крамничка чудових речей. Що там можна придбати? Блокноти, листівки, шкарпетки, шапки, журнали, платівки, бамбукові зубні щітки, аксесуари, закладки… Нарешті в Чернівцях можна купити круті речі, які виготовлені в Україні.

 


Атмосфера в крамничці неймовірна. Так і хочеться все-все розглянути, потримати в руках, до всього доторкнутися… Там усе продумано до деталей: навіть самі полички, стенди і лампи особливі.

У «North Bukovyna Store» кожен знайде щось для себе. Хочете металеві закладки для книг, незвичайні полички, мило ручної роботи чи дерев'яні чохли? Тут ви знайдете все. Не знаєте, що подарувати людям, яких любите? Тоді вам сюди. Хочете відчути себе особливим? Заходьте сюди, адже тут до вас будуть ставитися так, ніби сьогодні — ваш день. 


Такий блокнот ручної роботи — чудовий подарунок шанувальникам «Голодних ігор». Усередині там всі аркуші червоного кольору.

Але найдивовижніше, що є в цій крамничці, — це музика. Я не могла уявити, що «Joy Division» на вінілових платівках звучить божественно. Коли стоїш там, посеред таких чудових речей, і слухаєш цю музику, то можна фізично відчути, як по венах розливається кайф. Вам варто зайти сюди хоча б заради такої насолоди. Сподіваюся, один раз не викликає наркотичної залежності, але я знову хочу туди.

«North Bukovyna Store» створений, щоб ділитися теплом. Усе, що я придбала там – це подарунки для дорогих мені людей. Усе, що в мене є звідти, – це подарунки мені. А поштівки там такі прекрасні, що я хочу мати їх всі і відправити тим, хто для мене важливий. Останнім часом я все частіше відчуваю гостру потребу сказати деяким людям, як багато вони для мене означають. 

 
А це вже моє. 

Ті, хто займається посткросингом, знайте: це ваш рай. Тут є поштівки на будь-який смак. Повірте, таких точно не буде ні в кого. А ще тут є книги-картини «Кобзар», «Енеїда», «Маленький принц»… Одна картина зберігає таємниці чиєїсь історії… Хоча ні. Забудьте. Деякими речами я не хочу ділитися ні з ким. Коли вже там найближче свято і можна замовляти подарунки?

Досі не знаєте, де в Чернівцях купити любов? – Центральна площа, 10.

4 коментарі

Наталія Ільків
Написано щиро, з любов'ю. Але текст дуже схожий на замовлену рекламу крамниці???
Галина Маслак
А тексти, де я скаржуся на свій гуртожиток, на що схожі? Я пишу про те, що люблю, і що не люблю.
Наталія Ільків
Сорі, я просто поцікавилась. Мені подобається як Ви пишете.
Галина Маслак
Між іншим, дві листівки з цієї крамнички ще 17 лютого відправилися мандрувати в інші країни. Одна вже давно дісталася Вроцлава, а інша ніяк не дійде в Санкт-Петербург. Хвилююся, що вона десь загубилася. Може, не варто було писати зворотню адресу вул. Небесної Сотні?
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте