"Practice Cactus" у Чернівцях

У неділю, 29 березня 2015 р., з 9.30 по 17.00 у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбудеться семінар «Practice Cactus — 2015», основна мета якого - надання українській молоді (підліткам 15-18 років) можливості розвинути лідерські навички та вдосконалити англійську. Ці семінари – початкова частина програми «КАКТУС – Громадські ініціативи в українському стилі», яка спрямована на залучення школярів і студентів до громадського активізму та волонтерства, виховання майбутніх лідерів і ознайомлення з соціальними проблемами сьогодення (ВІЛ/СНІД, торгівля людьми, екологія тощо).

До участі запрошуються учні 9-11 класів і студенти І курсу, які володіють англійською мовою на рівні intermediate та вище.

Участь у семінарі — 15 грн.

Щоб зареєструватися, скористайтеся однією з опцій:
— реєстрація за посиланням http://goo.gl/forms/GVcpTtFnxJ
— зателефонуйте чи надішліть смс на номер 0992612820 (Галина Маслак), вказавши своє ім'я та навчальний заклад.

За детальнішою інформацією приєднуйтеся до групи ВК або пишіть на halyna.maslak@gmail.com






3 коментарі

Галина Маслак
Фото з семінару у Чернівцях у 2013 році.







Останній раз відредаговано
Софія Калиній
рекомендую усім :)
гарний досвід!
Галина Маслак
Цього року семінари «Practice Cactus» уже відбулися в Білій Церкві, Черкасах, Рогатині, Чернівцях, Дніпропетровську, Запоріжжі, Одесі, Чернігові, Києві, Харкові, Сумах, Рівному і Маяках (Волинська область).

9 травня відбудуться семінари в Полтаві і Заліщиках, 10 травня — в Охтирці (Сумська область) і Чорткові (Тернопільська область).

У 2015 «Practice Cactus» побив рекорди попередніх років за кількістю міст. Ми з нетерпінням чекаємо на CACTUS'15 Forum, що відбудеться в липні у Тернополі і дуже хочемо побачити учасників з усієї України!

А ще наші директори і стафери перемогли на Міжнародному турнірі фізиків і ми ними дуже пишаємося! І взагалі вся команда «CACTUS» — неймовірно чудові, розумні, талановиті і успішні люди, які змінюють Україну на краще. Завтра поїдемо в Заліщики набиратися натхнення і радості.
Останній раз відредаговано
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте