Як ТВА до мене в гості ходили

Уроки креативу і маніпуляцій інформацією від ТВА.

Зранку до гуртожитку ЧНУ №4 прийшла якась особа, яка заявила, що вона журналістка (при цьому не назвавши ні свого імені, ні місце роботи) і цілий день чіплялася до студентів з проханням занести якусь сумку в гуртожиток, щоб потім зняти сюжет, що в нас з безпекою все погано. Усі студенти відповідали, що відвідування дозволяють лише студентам ЧНУ і за відповідними документами, а сумку пронести всі відмовилися. Що робить ТВА? Беруть коментарі в студентів 4-ого гуртожитку, що в нас усе контролюється, і проносять сумку в 5-й гуртожиток, заявляючи, що коментарі про порядок і пропуск лише за студентськими — вигадки. 

Щодо сумки, «у якій можна пронести навіть гвинтівку»… Більшість людей подумають, що в сумці гітара. Студенти і вахтери подумають, що в ній — борщ, пампушки, яблука, котлети і домашнє сало. І тільки журналістам ТВА всюди гвинтівки ввижаються. 

Мало того, що відвідування в гуртожитку і так лише для студентів ЧНУ, то хай тепер ще і сумки перевіряють на вході. Особливо після вихідних, там таких «сумок з гвинтівками» — у кожного другого. Заодно хай заборонять усі гострі предмети в гуртожитку. Виделкам і ножам — ні. «Береженого Бог береже». 

Що стосується розбитого вікна і «двох чоловіків, які нишпорять поруч»… Лізли в гуртожиток з вулиці, вікно розбите зсередини. Магія. На студентів ЧНУ полюють два маніяки. Куди котиться світ?

Жаль, що коментарі адекватних студентів не вписалися в тему сюжету. 



8 коментарів

Ilona Aleschenko
Я особисто спілкувалась з цією журналісткою. Незважаючи на мої 4 «Ні» далі просила пронести шось в гуртожиток. Я б хотіла побачити, як вона б так в 4 гурт зайшла. Вахтери навіть батьків без моєї присутності не завжди пускають. Зброю і без чохла від гітари можна пронети. Чи ви пропонуєте вахтерам ще всіх «обмацувати»? 4 роки живу в гуртожитку і стріляли в мене лишень під час гри в Мафію :) А в тій дівчинці, якій страшно в гуртожитку треба переїжджати на квартиру з такими приколами, але там вахти не буде і хто тебе тоді захистить?
Взагалі не розумію суті відео. Що ви цим хотіли донести? Одним словом, висосуєм новини з пальця. Професійність журналістки на висоті!
Галина Маслак
«Мафія» в гуртожитку. Виховуємо майбутніх кримінальних авторитетів. Зараз дограємо і підемо ловити підозрілих типів, що лізуть до нас через вікно.

Ваня Піліховський
Бред бредовий! проносили в 5 гуртожиток, а бочку гонять на 4, про вікно то взагалі коли подивився то ржав..))) хто ліз в гуртожиток??? .))) ну припустим хтось таки дуже хтів додому попасти.))) він розбив вікно і що дальше? як він буде залізати в розбите євро вікно???.))) Дорогі журнасісти, чому ви не розпитали людей хто знає що сталося з вікном на справді? ТЕ що наші хороші робітники не закріпили нормально вікна після того як їх ставили… і людина просто сперлась і віконна рама випала… і чому ви не зробите сюжет про те що наші хороші робітники від фірми REHAU яка міняла вікна в 4 гуртожитку покрали в студентів майже всі їх речі які вони залишили на літо???? це і роутери свічі, коврики, майже всі лампочки… а як я памятаю закупка лампочок робилась того року і не на малу суму… і до тепер не ясно що і як буде з нашими речами… ДЯкую.
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
Стрілянину в гуртожитку влаштували прихильники партії «Рідне місто», щоби залякати студентів.
Галина Маслак
Гумор оцінила. Як і те, що Ви, пане Вишинський, надто палко підтримуєте «Рідне місто» останнім часом.
Святослав Вишинський
Як член партії «Свобода», на виборах я підтримував «Народний контроль».
Галина Маслак
Можна було б викликати міліцію, заявивши, що біля гуртожитку ходить підозріла особа і намагається пронести всередину сумку, у якій, імовірно, бомба. Міліцію ж викликали через підозрілу сумку біля 1-ого гуртожитку, а тут і терорист(ка) якраз на місці. І хай би «Чернівецький Промінь» зняв сюжет, що журналісти ТВА намагалися підірвати гуртожиток…

Жаль, що я лише бідний блогер і за мої фантазії ніхто не платить. Ну хоч поважні особи мої публікації поширюють.
Автор публікації заборонив додавати коментарі