У Чернівцях відбудеться англомовний семінар для старшокласників і студентів

У неділю, 24 квітня 2016 р., з 9.30 по 16.00 у Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича відбудеться семінар «Practice Cactus — 2016», основна мета якого — надання українській молоді (підліткам 16-19 років) можливості розвинути лідерські навички та вдосконалити англійську. Ці семінари — початкова частина програми "КАКТУС - Громадські ініціативи в українському стилі", яка спрямована на залучення школярів і студентів до громадського активізму та волонтерства, виховання майбутніх лідерів і ознайомлення з соціальними проблемами сьогодення.

До участі запрошуються учні 9-11 класів і студенти І курсу, які володіють англійською мовою на рівні B1 та вище.

Участь у семінарі — 20 грн. Початок — о 9:30, V корпус ЧНУ (ф-т іноземних мов, ауд. 140).

Щоб зареєструватися, скористайтеся однією з опцій:
— реєстрація за посиланням;
— зателефонуйте чи надішліть смс на номер 099 26 12 820 (Галина Маслак), вказавши своє ім'я та навчальний заклад.

За детальнішою інформацією приєднуйтеся до групи ВК

ДОВІДКА

«КАКТУС» - це громадська неурядова англомовна організація молоді, що має на меті залучення української молоді до участі у громадському житті, волонтерстві, сприянні позитивним змінам у суспільстві, поширенні прогресивних ідей та світогляду серед молоді. Програма діє вже протягом 8 років за підтримки Американських Рад в Україні та Міністерства Освіти і Науки України. Мета організації реалізовується у три етапи:

І – проведення одноденних семінарів «Practice CACTUS», де молоді люди віком від 16 до 19 років мають нагоду попрактикувати англійську мову, здобути навички проектного менеджменту, роботи в команді, розвинути критичне і творче мислення, ознайомитися з ідеями інших прогресивних молодих людей, покращити свої лідерські якості.

ІІ – 10-денний форум у м. Тернопіль, де відібрані учасники з семінарів «Practice CACTUS» мають нагоду розробити власний проект у соціальній, науковій, творчій, культурні та інших сферах за підтримки досвідчених українських та європейських волонтерів, збудувати довгострокові дружні відносини з молоддю з усієї України, дізнатися більше про інші країни, культури, глобальні проблеми, інновації, тощо.

ІІІ – реалізація створених проектів за координування та підтримки НГО (шляхом надання КАКТУС-грантів та менторства). 

 
Фото з семінару у Запоріжжі. 2016 р.

0 коментарів

Автор публікації заборонив додавати коментарі